torsdag 18. juni 2009

Strikkevennlige tv-serier

Jeg er blitt utfordret til å blogge om strikkevennlige tv-serier. En strikkevennlig tv-serie er ikke nødvendigvis den aller, aller beste tv-serien, men det er en som ikke krever mer oppmerksomhet enn at du kan telle masker og sånt underveis uten å miste noe av handlingen -samtidig som den er bra nok til at den er severdig. Så for å tilbakevise at "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" er det beste akkompagnement til håndarbeid - her er lista:

1 Miami Ink
2 Twin Peaks
3 Riget
4 LA Ink
5 The Shield
6 The Office
7 Little Britain
8 Varg Veum (dette er strengt tatt filmer, men de er så korte og så mange at jeg slenger dem på her)
9 Extras
og... hm... ok, da...
10 Jakten på kjærligheten

Andre forslag, noen?

6 kommentarer:

 1. For meg er jo strengt tatt ingen situasjoner gode å strikke i, ettersom jeg når jeg etter en time har klart å legge opp en kort rad med harde, små knuter fulle av tårer og svette ender opp med å banne og finne ut at fargene jeg har valgt er stygge, jeg er stygg og verden er stygg og gå og lese en bok isteden.

  Men jeg tror jeg kunne strikket til Top Model. En vendela Kirsebom-voodoo-dukke, for eksempel.

  Krafs :-)

  SvarSlett
 2. Haha!
  HVA man bør strikke til de ulike programmene er et tema jeg ikke har reflektert over, men her er du helt klart inne på noe! (For ordens skyld, Marthe, du må aldri la verken garn, pinner eller Vendela få deg til å glemme hvilken vakker pus du er!:-)

  SvarSlett
 3. Er Norge Rundt en serie ??
  Isåfall så er det da jeg titter litt innimellom og strikker...
  Ellers så ser jeg ingen serier jeg..men jeg skal ha med meg Allsang på Grensen...det er et sommer must .
  Go helg :)

  SvarSlett
 4. Hei, Sommertid! Takk for innspill! Dette er nok ikke programmer jeg pleier å følge, men det viktigste er jo at man får med seg noe man liker!
  God helg til deg òg!

  SvarSlett
 5. Du glemte The OC :D Det beste og mest beroligende programmet jeg vet om =P For en utrolig søt og fin blogg du har(:

  SvarSlett
 6. Hei, Martina! Må innrømme at jeg ikke hadde hørt om the OC engang! Men skal sjekke de¨n ut hvis jeg kommer over den. Takk for utrolig koselig tilbakemelding på bloggen. Jeg er nokså fersk som blogger, så det er kjempehyggelig å høre at noen liker den!
  (Ps fin fjærpryd, forresten!)

  SvarSlett