onsdag 26. august 2009

Godguttene til Marthe

Siden jeg selv bare strikker luer og pannebånd for tiden, med håp om salg fra en koselig bod ved juletider, er det begrenset hva jeg får lagt ut av egenproduserte ting akkurat nå. Det er liksom stort sett bare fargene som varierer, og SÅ spennende er de ikke at de stadig er verdt nye innlegg.

Derfor må jeg spe på håndarbeid-innleggene med litt inspirasjon utenfra. Og det er her disse godguttene kommer inn, altså utenfra, nærmere bestemt fra stua til Marthe.

Han blå til venstre er visstnok en ice-bat og riktignok ikke helt hjemmelaget, men nær nok i uttrykket, så han får være med. (Dessuten ble visstnok forfedrene hans sydd for hånd. Mer om dette finnes på http://www.uglydolls.com/)

Men de to andre er i hvert fall så hjemmestrikka, hjemmesydd og hjemmefylt med bommull og halm som noen bamser kan bli. Og det beste av alt - de bærer preg av å ha blitt hjemmekost med også, og kosingen er noe både hunden min Bono og jeg holder ved like, med henholdsvis småbiting og småklapping, når vi er på besøk. (Hvis vi da ikke er fullt opptatt av å spise oss gjennom Marthes iskrembeholdning, noe som dessverre ofte er tilfellet.) Uansett- du skal lete lenge for å finne sånne bamser i butikken. Lenge.

En stor takk til Marthe som har stilt sine mormorminner til min fotodisposisjon!

2 kommentarer:

  1. Åååh, godguttene mine fotografert av godjenta mi :-)

    SvarSlett
  2. Åh! Idyllen er komplett! (Er det en fjerde godgutt som blir småmisunnelig nå, eller... ;)

    SvarSlett