tirsdag 19. januar 2010

Officer down

Jippi! Vi har handlet kunst i dag, samboeren og jeg! En svært effektiv affære som begynte med at samboeren sendte følgende sms: Hei, kom over et kult bilde her av en Banksy-aktig norsk fyr, kan vi kjøpe det? Den Banksy-aktige norske fyren viste seg å være Dolk, men jeg kunne selvsagt ikke si ja på rappen bare av den grunn (de som har vært hjemme hos oss vet hvorfor vi nå har lagt ned forbud mot å anskaffelse veggpryd uten at begge er enige om det). Etter jobb fikk jeg imidlertid dratt innom den hyggelige ramme- og kunstbutikken The Flying Frame på Grønland, og kunne ikke annet enn slå til! Vi skal hente det på lørdag, så her får vi nøye oss med posteren så lenge:


4 kommentarer:

 1. Hei,
  så kult bilde! Dere kan godt låne bor og drill når det skal henges opp!

  SvarSlett
 2. Hei! Takk, ja, bildet var i grunnen ganske kult! Tror det var noe med grisen og politiet som appellerte spesielt til Ole Jørgen. Og takk for tilbud om drill og bor, men du har ikke tilfeldigvis en uporøs vegg å låne bort? Det er egentlig det vi trenger. Så vi har forsåvidt kommet fram til at vi ikke skal henge det opp før vi flytter. Det har vi jo planer om å få gjort sånn innen rimelig framtid...

  SvarSlett
 3. "Jeg tror det var noe med grisen og politiet som appellerte spesielt til Ole Jørgen". Tankevekkende

  SvarSlett
 4. Hm, ja, når jeg ser akkurat den setningen løsrevet nå, ser det unektelig litt rart ut. Men vi som kjenner ham, skjønner jo. Tror jeg.

  SvarSlett