søndag 31. januar 2010

Å, ai, ai, ai, ai .. buff!

...Var det ikke det Trollmor sang for sine elleve små troll? Jeg har i hvert fall sunget ai, ai, ai, buff i ukesvis, for det gikk ikke så kjapt å strikke en buff/hals som jeg trodde. Men omsider ble den nå ferdig, som Bono her viser med sitt sedvanlige engasjement som fotomodell.
Jeg har brukt et utrolig fint garn som heter Palett, som er flerfarget og litt varierende i tykkelse, men stort sett veldig tynt. Jeg la opp nitti masker på rundpinne nummer tre, og strikket rett til arbeidet målte 50 cm. Da hadde jeg en rullekant nederst, men for å få rullekant riktig vei øverst, strikket jeg de siste 5 cm vrangt. (Det vil si; jeg strikker mye løsere og styggere når jeg strikker vrangt, så jeg bare snudde arbeidet og strikket fortsatt rett, men da ble det vrangt, siden jeg hadde snudd arbeidet. Det ble et ørlite hull av denne metoden, men det synes ikke i det hele tatt.)
Her ser man hvordan kantene ble av at jeg strikket den ene vrang: De går begge utover når man vrir buffen og bruker den som lue.

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker Bonobilder :-) I mars skal han komme og bo hos tante Marthe et par dager og da skal han ligge i sofaen og få mat hver gang han tigger og slippe å ha klær på seg. Eller i hvert fall det siste punktet, ettersom jeg hører at blodtrykket ditt stiger av de to førstnevnte.

  Tusen takk for i går, strålende som alltid

  SvarSlett
 2. Halla!
  Jeg må advare om at eventuell bortskjemming av nevnte flat coated retriever skjer på eget ansvar, da hunden muligens vil komme til å lenke seg fast i leiligheten og adoptere seg bort til Snille Tante Marthe. - Hehe, fri tilgang på sofa og mat - sleng på en lubben, frimodig, liten labradorinne og jeg tror virkelig vi er i sentrum av Bonos Drømmeverden.

  Takk for igår, ja, snuppa, superkoselig!

  SvarSlett
 3. Høy, mørk og mandig flat coated retriever med sans for tørrfor og turer i skog og mark søker lubben, frimodig liten labradorinne for gjensidig hygge og kos.

  Bill.mrk. Lukke skuffer sammen?

  SvarSlett
 4. Åååå, lukke skuffer sammen!! Å, du er nå søt, da!

  SvarSlett