mandag 28. mars 2011

Tøff buff og grå lue

Grå lue
En av grunnene til at jeg har begynt å blogge igjen, er alt maset fra hunden vår Bono; "åååå, kan jeg ikke snart få stå modell for tingene du strikker igjen, a! Ååå, nå VIL jeg prøve en ny lue" og så videre. Han er jo aldri så lykkelig som når jeg ber ham stå heeelt stille i akkurat mange nok sekunder til at jeg rekker å avfotografere ham med diverse plagg før de detter av på grunn av risting eller iherdig labbevirksomhet.

I dag har han fått æren av å vise frem mine siste, enkle kreasjoner: en svart buff og en grå lue til min bedre halvdel. Litt kjedelige ting, men de passet faktisk ikke så verst, og da er jo han fornøyd, som ikke er så veldig godt vant, egentlig.

Luen er strikket med noe gammelt ullgarn jeg fant: åtti masker på pinne 3, tror jeg. Fire rette, fire vrange, og så avfelling litt etter innfallsmetoden på toppen.

Tøff med buff
Buffen er strikket med tynt ullgarn og pinne 2, og det er så eeeevig lenge siden jeg begynte på den at jeg ikke husker hvor mange masker jeg la opp. Men det var ganske mange. Nederst og øverst er det små vrangborder (en rett og en vrang) så buffen ikke skal rulle seg i kanten. Resten er glattstrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar