Ingredienser:
- Et beger rekekraft (ca 3 dl) (åh, tenk at jeg fikk meg til å koke kraft på skallene sist vi hadde reker! Og fryse den ned! Jeg skulle vært husmor på 50-tallet, sånn som jeg holder på!)
- En boks kokosmelk (ikke av den lille fisletypen, men en god boks)
- En purre
- En halv sommerkål
- Noen, for eksempel fire, stykker ørret / laks (gjerne frossenvarianten, det er så enkelt og hendig)
- En knatt ingefær
- En pose reddiker
- Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Sett på en kjele med vann og la fisken koke/trekke.
Skjær purren i skiver og brun i litt olje i en gryte. Hell på rekekraften og kok sammen. Ha i reddiker i biter, og finhakket ingefær. Tilsett kokosmelk og la koke litt. Tilsett så sommerkålen i biter. Ikke la det koke for lenge, men bare så kålen blir litt myk og fin. Krydre. Tilsett til slutt fisken, og voilà! Ferdig! Bon apetit!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar